Sala rustica

Sala rustica. Restaurant romanesc La Tibi Roma.

Sala Rustica este una dintre salile Restaurantului romanesc La Tibi din Roma.

Este destinata atat clientilor de zi cu zi cat si organizarii evenimentelor de dimensiuni medii: nunti, botezuri, aniversari, onomastice, zile de nastere, majorate, banchete, mese festive…afla mai multe despre sala evenimente

Sala Rustica ofera clientilor o atmosfera caracteristica care te face sa te simti cu adevarat in satul romanesc atat prin mesele si scaunele din lemn masiv lucrate la mana, cat si prin ornamente de artizanat traditionale romanesti (stergare, vase din lut, obiecte sculptate din lemn, etc)

Sala Rustica poate fi alegerea perfecta pentru a savura o cina intr-un mediu traditional romanesc cu un meniu care acopera specificul tuturor regiunilor si gusturilor din Romania.

Capacitate
♦ Sala Rustica are o capacitate de 40-45 de locuri.
♦ Salile si terasele destinate evenimentelor sunt structurate si delimitate in asa fel incat intrarile sunt separate.
♦ Sala Rustica dispune de o ampla terasa cu o capacitate de 50 de locuri, unde te poti retrage linistit din aglomeratia si galagia restaurantului.
♦ In cazul in care terasa nu este inchiriata pentru evenimente, puteti beneficia gratuit de accesul la terasa.

Locatia ideala !
♦ Restaurantul romanesc La Tibi si salile pentru evenimente din incinta Complexului Transilvania sunt situate langa centura Romei (GRA), ceea ce face sa te simti departe de aglomeratia, stresul si zgomotul orasului.
♦ Pot fi organizate activitati inedite, imposibil de organizat in alte locatii: botezuri, nunti si multe alte petreceri private, gratar si masa in aer liber, spectocole si concerte in aer liber.
♦ Formatia de muzica sau Dj-ul pot canta la un volum mai marit fata de ceea ce iti permite in alte locatii si pana la o ora mai indelungata.

Facilitati !
♦ Sala Rustica este dotata cu: toaleta femei si barbati, aer conditionat, incalzire, instalatie de sonorizare.
♦ In aceasta sala nu se fumeaza. Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori, raspunzand tuturor cerintelor legale actuale si standardelor de calitate stabilite.
♦ Pentru a viziona canale romanesti si meciuri in direct dispunem de decodor si TV-LCD numai in Sala Bar.
♦ In curand vom monta TV-LCD, wireless, videoproiectoare, instalatie de jocuri de lumini.
♦ Parcarea interna si externa (peste 150 locuri), nepazita, va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.

Oferte, reduceri, promotii si degustari. 
♦ Saptamanal Restaurant romanesc La Tibi din Roma, aplica reduceri, oferte, degustari, promotii….afla mai multe despre oferte, reduceri

Orar flexibil si prelungit !
♦ Nu exista vecini pe care sa ii deranjeze galagia restaurantului sau volumul muzicii,  iar programul poate fi stabilit in functie de nevoile si cerintele clientilor
♦ Orarul oferit de localul nostru este de la ora 19.00 pana la ora 05.00…..afla mai multe despre  orar
♦ Pentru evenimente (nunti, botezuri, petreceri diverse) sau grupuri organizate, la cerere si cu rezervare putem sa deschidem localul si in timplul zilei.

                       Va asteptam cu o atmosfera placuta si un serviciu agreabil !

Conducerea restaurantului impreuna cu personalul si serviciul de ordine si paza va pot asigura o sedere agreabila pe toata perioada programului.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

2 + 13 =

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Back to Top