Meniuri Nunta, Botez

Meniuri evenimente - nunta, botez la Roma. Meniu traditional romanesc

■ Oferim gratuit decorarea salii, aranjamente cu huse pentru scaune si esarfe, bauturi (nelimitat) alcoolice si nonalcoolice 
■ Din partea casei oferim bufet – primirea invitatilor cu sampanie si piscoturi, tort si sampanie, fructe, fursecuri, alune, etc. 
■ O degustare gratuita a unui meniu complet. 
■ Nu se percepe chirie pe sala. 
■ Bucataria Restaurantului romanesc La Tibi din Roma are retete si meniuri speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor.

Creativitatea, bunul gust, maiestria si preparatele alese sunt ingredientelele noastre cu adevarat speciale.

■ Restaurantul romanesc La Tibi din Roma respecta aceleasi retete traditionale ca la bunica acasa, calitate si portii abundante de peste 16 ani de zile.
■ Majoritate produselor si condimentelor noastre sunt aduse din Romania si in mare parte din gradinile particulare de la sate. 
■ Aceste meniuri sunt sugerate de catre Restaurant romanesc La Tibi din Roma. In decursul anilor au avut un foarte mare succes. 
■ La fiecare meniu sugerat de noi, se poate elimina sau adauga orice fel de mancare pe care il doriti! 
■ Clientii nostri pot alege dintr-o larga varietate de preparate culinare cu specific traditional romanesc. La cerere se pot prepara si meniuri italiene sau internationale. 

Deviza bucatarului sef. Este important sa gatesti cu drag si sa tii cont de gusturile celor pentru care gatesti. Cand preparam de mancare ne gandim ca o facem pentru noi acasa!

■ Meniurile pt diversele evenimente organizate la Restaurant romanesc La Tibi din Roma se vor discuta cu fiecare client in parte, impreuna cu bucatar sef. 
■ Puteti opta pentru un meniu traditional romanesc sau italian, iar daca diversitatea si gustul deosebit al preparatelor noastre vor face ca decizia dvs. sa fie foarte greu de luat, suntem siguri ca sfaturile bucatarului sef va vor fi de mare ajutor.  
■ Odata meniul stabilit acesta se va putea gusta pentru a fi pe deplin satisfacuti de alegerea dvs. 
■ Exista si posibilitatea de modificare a meniului. 
■ Meniurile de nunta si botez propuse de noi nu sunt variante standard, ele pot fi personalizate pentru a fi exact pe placul dvs. 

Deviza restaurantului: satisfacut sau rambursat ! Adevarata noastra rasplata este satisfactia dvs.

■ Putem concepe impreuna un meniu personalizat. 
■ Cu o indelungata experienta in domeniul evenimentelor festive, echipa Restaurant romanesc La Tibi din Roma va ofera cel mai bun raport calitate pret pentru un meniu pe gustul fiecaruia.
■ Mai multe detalii si amanunte le gasiti in variantele de meniuri pentru nunta si botez de mai jos!

Meniu nunta, botez Varianta 1 - 60 euro/persoana

Beneficiati de toate serviciile aferente botezului sau nuntii (sala local, decor si aranjamente sala, huse si esarfe pentru scaune, primirea invitatilor cu sampanie si piscoturi, meniu mancare 3 feluri, bauturi (nelimitat) alcoolice si nonalcoolice, tort si sampanie, fructe, fursecuri, alune, saratele mixte, etc)  CITEȘTE MAI MULT

Meniu nunta, botez Varianta 2 -  65 euro/persoana

Beneficiati de toate serviciile aferente botezului sau nuntii (sala local, decor si aranjamente sala, huse si esarfe pentru scaune, primirea invitatilor cu sampanie si piscoturi, meniu mancare 4 feluri, bauturi (nelimitat) alcoolice si nonalcoolice, tort si sampanie, fructe, fursecuri, alune, saratele mixte, etc)  CITEȘTE MAI MULT

Meniu nunta, botez Varianta 3 - 70 euro/persoana

Beneficiati de toate serviciile aferente botezului sau nuntii (sala local, decor si aranjamente sala, huse si esarfe pentru scaune, primirea invitatilor cu sampanie si piscoturi, meniu mancare 4 feluri, bauturi (nelimitat) alcoolice si nonalcoolice, tort si sampanie, fructe, fursecuri, alune, saratele mixte, etc)  CITEȘTE MAI MULT

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

1 × cinque =

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Back to Top