Events & Catering evenimente si catering Anna Marie

Fostul Restaurant La Tibi din Roma a devenit Evenimente si catering - Events & Catering Anna Marie

REBRANDING - SCHIMBARE de PROFIL

sali nunta botez roma anna marie 4

evenimente în diverse zone din Roma cu diferite capacități.

25 Sali, 14 Terase ideale pentru evenimentul tau

AGENȚIA EVENTS & CATERING ANNA MARIE vă pune la dispoziție săli pentru

wedding-theme-ideas

Urmărim trendurile, iubim schimbarea și îmbrățișăm ideile noi.

O temă nouă, o idee nouă?… pentru noi va deveni o provocare!

catering evenimente anna marie roma

Meniurile actualei firme EVENTS & CATERING ANNA MARIE sunt românești

fiind îmbogățite cu preparate italiene și specialități internaționale

Intrebari si Raspunsuri

Întrebări frecvente

Deoarece site-ul nostru este un pic mai complex, ne-am gândit să venim în întâmpinarea întrebărilor dvs. printr-o modalitate des folosită, și anume sub formă de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Din respect pentru voi, potențialii noștri clienți, am încercat să dăm răspuns la cât mai multe întrebări.

Astfel, vă puteți face o idee preliminară despre pașii și modurile prin care se începe o colaborare cu noi, despre termenii și condițiile colaborării, informații despre noi, servicii oferite, produse și altele.

Vă rugăm să dați click pe fiecare întrebare pentru a vedea răspunsul.

Dacă aveți vreo întrebare pe care nu o regăsiți, sau răspunsul nu vă este suficient de lămuritor, vă rugăm să ne contactați.

Să începem deci cu …. unde, ce și cum?

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI - DESPRE NOI - ZONE DE ACTIVITATE

 • NU SUNTEM O FIRMĂ NOU DESCHISĂ. Restaurantul românesc “La Tibi” din Roma funcționează din anul 2002 și organizează evenimente private, corporate și publice de peste 15 ani. Vezi Despre noi

  ÎN IULIE 2017 PRIMUL SI CEL MAI VECHI RESTAURANT ROMÂNESC  la Roma – Restaurant “La Tibi” și-a schimbat denumirea si profilul și în prezent se numește Evenimente și Catering Anna Marie.

  PENTRU A RĂSPUNDE TENDINȚELOR PIEȚEI, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding în cadrul căruia și-a schimbat numele și profilul dar și-a păstrat personalul, calitatea serviciilor și respectă aceleași rețete tradiționale românești ca la bunica acasă, calitate și porții abundante de peste 15 ani de zile.

  INFORMAȚIILE DE CONTACT (celular și adresa email) au rămas valabile. Adresa fostului Restaurant “La Tibi” din via Appia NU mai este de actualitate, însă puteți accesa profilul actual al firmei Evenimente & Catering Anna Marie.

  ÎN UNELE CAZURI CLIENȚII ÎȘI AMINTESC mai bine denumirea anterioară, sau produsele gustoase ale restaurantului decât denumirea actuală, motiv pentru care această schimbare îi poate ajuta.

 • Ne-am început activitatea în anul 2002 pe fondul unei lipse de servicii destinate evenimentelor, cel puțin în zona Romei, și din dorința de a oferi comunității românești nu numai servicii de calitate, cât și prețuri adaptabile oricărui buzunar.

  Am acumulat o experiență bogată în domeniu, ca urmare a celor peste 1500 de evenimente de care ne-am ocupat cu succes până acum: nunți, botezuri, zile de naștere, aniversari, majorate, cununii, banchete, spectacole, concerte, reuniuni, conferințe, revelioane, Valentine’s Day, 8 Martie, etc.

  Pe tot parcursul activității ne-am întâlnit cu o mulțime de situații interesante din care am avut multe de învățat și putem spune, fără a fi acuzați de lipsă de modestie, că nu prea mai există secrete pentru noi în acest domeniu, ci doar dorința de a ne perfecționa și dezvolta permanent activitatea, și de a oferii clienților noștri servicii cât mai diverse la standarde cât mai înalte.

 • EVENIMENTE și CATERING ANNA MARIE este o agenție de organizari evenimente private, corporate si catering cu precădere in Roma și zonele adiacente, dar nu este exclusă nici crearea unor evenimente în zona Lazio sau în alte zone ale țării dacă suntem solicitați cu o propunere serioasă de colaborare!

  Dispunem de săli si terase pentru evenimente in diverse zone din Roma. Vă punem la dispoziție 26 de săli festive si 14 terase, cu o capacitate de la 30 de persoane până la 3000 de persoane in funcție de evenimentul organizat.

  Fiecare sală are la bază concepte diferite în ceea ce privește designul interior (clasic, romantic, modern), concepte originale și actuale, iar suprafețele și capacitățile sălilor sunt diverse, pentru ca tu să poți alege în funcție de nevoie, gust și preferințe.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI - CONTRACTE - CONDIȚII - MODALITĂȚI DE PLATĂ

 • 1. Primul pas ar fi să ne contactați cât mai din timp. Ne puteți contacta inițial la celular +39 3891 804 019 sau pe email [email protected]

  2. Se pot purta unele discuții și prin celular sau email, dar cel mai indicat este să stabilim o întâlnire la sediul nostru (Via Ranuccio Bianchi Bandinelli 130), sau la una din sălile pe care urmează sa le vizionați, unde vom discuta în detaliu despre evenimentul vostru și despre ofertele noastre de servicii.

  3. Dacă totul este OK și ajungem la un comun acord, vom încheia un contract de colaborare care implică și plata unui avans.

  PENTRU VIZIONAREA SĂLII ȘI PREZENTAREA MENIULUI
  Precizăm faptul că neavând un program fix de funcționare, orice vizită la sediul nostru se face doar pe bază de programare telefonică, de preferat cam cu o zi înainte.

  Dacă nu există totuși varianta unei întâlniri în termen util (îndeosebi pentru clienții din afara Romei) se poate încheia un contract și la distanță, prin email, urmând a definitiva lista de servicii în momentul în care ne întâlnim.

 • După cum sa precizat și mai sus, odată cu încheierea unui contract este necesară plata unui avans. Cerem acest lucru pentru a avea atât noi cât și voi garanția unei înțelegeri cât mai ferme pentru data respectivă.

  Pentru că suntem conștienți că aveți multe cheltuieli înainte de eveniment, nu impunem o sumă anume care trebuie plătită, dar recomandăm totuși ca aceasta să nu fie mai mică de 15 – 20% din valoarea contractului. Acest avans se poate plăti și în două, trei rate. Restul de plată se achită imediat după terminarea evenimentului.

  Pentru cazul în care contractul se încheie la distanță (prin email), plata avansului se poate face și prin transfer bancar sau puteți desemna o persoană care să facă plata și, eventual, să încheie contractul în numele dvs.

 • Orice modificare a contractului și a listei de servicii atașată acestuia se face doar de comun acord și trebuie anunțată cât mai din timp. În principiu, se pot aduce modificări serviciilor contractate până în maxim 14- 15 zile înainte de data evenimentului (de exemplu nr. de persoane, de mese, etc).

  Dacă se dorește renunțarea la unele servicii sau adăugarea de altele noi, acest lucru trebuie să ni-l anunțați mult mai din timp, fiind oricum recomandat ca pe perioada derulării contractului să avem o legătură cât mai strânsă și o comunicare cât mai bună … doar așa avem garanția și noi și voi că nu se va omite nimic și evenimentul va fi așa cum vi-l doriți.

 • Recomandarea noastră este să ne contactați în cel mai scurt timp după ce ați stabilit data evenimentului.

  Cu cât ne întâlnim mai din timp cu atât este mai bine…. mai ales dacă ați stabilit evenimentul în lunile de vârf (între posturi) care sunt de obicei cele mai aglomerate și se ocupă primele.

  Avem logistica și capacitatea de a ne ocupa de mai multe evenimente în aceeași dată, dar important este să ne contactați cât mai din timp, principalul criteriu de alegere a contractelor fiind primul venit, primul servit.

  Ar fi păcat să nu mai putem colabora pentru că ne-ați contactat prea târziu!

 • Cu 15 zile înaintea evenimentului, se estimează un număr de invitați, însă plata se face după eveniment în funcție de numărul de meniuri servite.

 • Valoarea avansului este între 15% – 20% din totalul contractului.

 • Pentru toate serviciile solicitate se semnează un contract și se eliberează o factură.

 • ZERO! Agenția Evenimente și Catering Anna Marie nu are nici o “taxă”, nici un “comision”, nici o “chirie”, nici o altă bazaconie “inventată” să păcălească clienții.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI REFERITOARE LA SALA - LOCATIE - ORAR

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DIVERSE

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI - MENIURI - PACHETE LA CHEIE - All INCLUSIVE

  • PREŢ MENIU SÂMBĂTĂ – Începând cu 60 euro/persoană, TVA inclus.
  • PREŢ MENIU DUMINICĂ – Începând cu 55 euro/persoană, TVA inclus.
 • DA. Puteți beneficia de ofertele noastre de servicii fie alegând unul dintre cele 3 pachete la cheie prestabilite (EconomicClasicModern) care includ mai mult decât strictul necesar pentru orice nuntă sau botez, fie vă puteți alege din lista de servicii exact ceea ce vă interesează, urmând ca apoi să vă facem o ofertă personalizată. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi în pagina de servicii.

 • Pentru a elimina timpul pierdut și stresul a tot ceea ce implică organizarea unui eveniment important din viata voastră, am simplificat lista cheltuielilor aferente evenimentului, și venim în ajutorul clienților noștri cu pachete la cheie care includ:

  • Aranjamentul sălii (fețe de masă, huse de scaun și eșarfe, șervete)
  • Aranjamente florale naturale pentru mese invitați și masa prezidiu
  • Primirea invitaților cu șampanie și pișcoturi,
  • Meniu complect (trei, patru feluri de mâncare) ,
  • Tort, artificii și șampanie,
  • Băuturi alcoolice și non alcoolice nelimitat pentru toată durata evenimentului,
  • Fructe, alune, fursecuri, sărațele, mini pateuri, etc,
  • Degustarea unui meniu
  • Diverse accesorii specifice evenimentului,
  • Cameră la hotel pentru miri și nași, etc  Vezi pachetele All Inclusive
 • Firma Evenimente & Catering Anna Marie asigură bautura convenită de comun acord pentru toată durata evenimentului fără alte costuri sau condiții suplimentare.

 • De mai bine de 15 ani suntem recunoscuți și apreciați pentru bucătăria tradițională românească, cum se mânca odată la bunica acasă. Suntem motivați și avem încredere că putem să menținem tradiția.

  Decorul și aranjamentul sălilor, personalul de servire, pregătirea și prepararea meniurilor sunt asigurate în continuare de fostul Restaurant românesc “La Tibi” din Roma actualul Evenimente și Catering Anna Marie.
  Prin noua schimbare de profil Evenimente și Catering Anna Marie, vine în ajutorul clienților săi cu o gamă mult mai diversificată de meniuri naturale (bio), regionale, mediteraneană și internațională (colaborăm cu bucătari care se ocupă de meniuri vegetariene, vegane, etnice și cei specializați în finger food).

 • Desigur, încurajăm discuțiile pe marginea meniului atât al mâncării cât și al băuturilor.

  Meniurile pot fi combinate și personalizate în funcție de dorința dvs.

  Nu este chiar atât de dificil să alegeți meniul, mai ales dacă doriți o nuntă cât de cât clasică. În general meniul tradițional nu a fost contestat de nimeni și încă se menține.

  Dacă a-ți ales o temă de nuntă non convențională, spre exemplu exotică, în stil zen sau la mare, atunci meniul trebuie adaptat puțin stilului nunții.

  Însă, pentru a nu avea eșecuri mari, puteți păstra meniul clasici, iar ca surpriză, să le oferiți invitaților un sortiment specific stilului nunții.

  Prețul meniului se calculează în funcție de produsele folosite și de munca efectivă depusă pentru prepararea lui.

 • DA! Toată mâncarea se pregătește exact în locația evenimentului doar din ingrediente proaspete.

 • DA! În funcție de religie, post, vegetarieni, lacto-vegetarieni, vegani, fără gluten, diabetici, hipertensivi.

 • DA.

 • DA! Tortul îl puteți alege fie din catalogul nostru, la care puteți modifica culorile, forma, ornamentele și/sau compoziția, fie, pe bază unor fotografii cu torturi, vă spunem pe care dintre ele le putem face.

 • Puteți aduce tortul fără nici un cost suplimentar.

 • Degustarea meniului gratuit oferit din partea casei se face numai în momentul când ați plătit avansul pentru a rezerva data evenimentului.

  Degustarea meniului contra cost se face în cazul în care nu ați plătit avansul pentru a rezerva data evenimentului.

  Va recomandăm o rezervare pentru degustarea meniului în una din serile de sâmbătă sau duminică când avem de obicei evenimente.

  Rezervarea poate fi făcută telefonic. +39 3891 804 019

 • DA. Numai la cerere și cu rezervare!

  Da, a doua zi puteți veni la o zeamă acră, ciorbă de burtă sau orice alt fel de meniu împreună cu părinții, nașii si prietenii.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI - DECOR - ARANJAMENTE - SERVICII - OFERTE

 • Decorul și aranjamentul sălilor, personalul de servire, pregătirea și prepararea meniurilor sunt asigurate în continuare de fostul Restaurant românesc “La Tibi” din Roma actualul Evenimente și Catering Anna Marie.

 • Prin pachetele All Inclusive agentia noastra iti ofera ceva mai mult decat strictul necesar pentru aranjamentul si decorul salii. Vezi pachete All Inclusive

  Daca va doriti un decor original, personalizat sau o tematica care va rămâne în amintirea invitațiilor foarte multa vreme, atunci decorul este un serviciu separat, la fel ca și cel de foto-video, DJ etc.

 • În cadrul site-ului nostru sunt descrise serviciile destinate evenimentelor cele mai uzuale. Fiind un domeniu în care creativitatea joacă un rol foarte important, suntem deschiși sugestiilor voastre și vă putem oferi servicii ”în premieră” pe care le vom putea stabili de comun acord.

  Așadar, nu ezitați să ne prezentați ideile dvs. care puse împreună cu experiența noastră pot da naștere unui eveniment original și interesant, care va rămâne mult timp întipărit în memoria invitaților dvs.

 • Decorul se calculează în funcție de preferințele voastre, de numărul de persoane, tematica aleasă, tipul de flori ales, tipul de accesorii dorite, etc.

  Un decor de nuntă sau botez pleacă de la 3.50 – 8.50 euro de persoană.

 • Bineînțeles, orice amenajare pe care o propuneți, o putem realiza, însă fără a produce daune mobilierului sau spațiului.

 • Deținem multe variante de obiecte din sticlă atât pentru aranjamente de flori cât și pentru candy-bar sau fructe. Le punem la dispoziția clienților noștri, iar în cele mai multe cazuri acest lucru contribuie la reducerea costurilor cu până la 50%.

 • DA. Camere gratuite pentru nași și miri, în noaptea nunții, etc. Vezi oferte si reduceri

 • DA, beneficiați de 25% discount pentru cazarea oaspeților voștri. Vezi oferte si reduceri

 • În funcție de serviciile contractate și de data evenimentului putem oferii reduceri de până la 20%, sau putem oferii servicii din partea casei. Vezi oferte si reduceri

 • Da. Va puteți alege DJ-ul, formația, etc. care doriți dvs. Dacă aveți însă nelămuriri noi vă putem recomanda câteva variante.

 • – Pentru că datorită experienței acumulate în organizarea de evenimente, vă putem oferii cea mai bună soluție pentru dvs.

  – Pentru nunțile și botezurile care sunt organizate cu un buget mai mic oferim varianta de Solist/Solistă de muzică ușoară/populară. Aceștia susțin programe artistice pe toată perioada evenimentului intercalat cu dj-ul.

  – Pentru nunțile și botezurile care sunt organizate cu un buget mai mare oferim diverse formații de muzică populară, ușoară. Acestea înainte de a fi recomandate de către firma noastră, au fost verificate în timp atât din punct de vedere al programului artistic, cât și din punct de vedere al comportamentului la eveniment.

  Nu recomandăm formații de muzică sau DJ care cântă pe la mese numai pentru șpagă, care fac pauze lungi și dese sau care își schimbă des componența.

 • Echipa de Dj a firmei Evenimente și Catering Anna Marie este constituită din persoane cu vastă experiență în domeniul nunților, botezurilor și altor tipuri de petreceri, buni cunoscători a tuturor genurilor muzicale (din anii 70’ 80’ până la hiturile din ziua de astăzi).

  Precum formațile de muzica înainte de a fi recomandați de către firma noastră, au fost verificați în timp atât din punct de vedere al programului artistic, cât și din punct de vedere al comportamentului la eveniment.

 • Pentru a spori efectul de WOW din timpul dansului de deschidere sau din timpul unui alt moment al nunți.

  Fumul Greu este de fapt un abur răcoros, inodor obținut prin sublimarea gheaței  carbonice (trecerea din stare solidă în stare gazoasă). Acest abur nu se ridică mai sus de nivelul genunchilor realizând impresia unui dans printre nori.

 • Luminile arhitecturale ajută la realizarea unei atmosfere elegante și personalizate acestea fiind adaptabile la orice gamă cromatică.

  Ele presupun montarea pe elementele arhitecturale ale sălii, pereți, coloane, tavan, a unor proiectoare luminoase care pot fi setate pe o anumita culoare sau pe schimb de culori.

 • Gama produselor noastre este diversă și acoperă majoritatea categoriilor destinate evenimentelor și anume invitații, mărturii, lumânări, plicuri, cutii, pungi, etc. Pentru a putea alege cât mai ușor vă punem la dispoziție o multitudine de mostre și cataloage ale produselor disponibile care pot fi vizualizate la sediul nostru sau în cadrul site-ului unde puteți vedea și imagini cu majoritatea produselor disponibile.

  Dacă nu puteți ajunge în timp util la o întâlnire comenzile pot fi plasate și telefonic, pe email, Wattsaap sau Facebook. Vă recomandăm să lansați comenzile pentru aceste produse cât mai din timp posibil, având astfel garanția că veți beneficia de ele în timp util. Termenul de livrare maxim pentru acestea, în funcție de categorie și furnizor, variază între 5 – 10 zile după lansarea comenzii.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DE REVELION

 • NU SUNTEM O FIRMĂ NOU DESCHISĂ. Restaurantul românesc “La Tibi” din Roma funcționează din anul 2002 și organizează evenimente private, corporate și publice de peste 15 ani. Vezi Despre noi

  ÎN IULIE 2017 PRIMUL SI CEL MAI VECHI RESTAURANT ROMÂNESC la Roma – Restaurant “La Tibi” și-a schimbat denumirea si profilul și în prezent se numește Evenimente și Catering Anna Marie.

  PENTRU A RĂSPUNDE TENDINȚELOR PIEȚEI, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding în cadrul căruia și-a schimbat numele și profilul dar și-a păstrat personalul, calitatea serviciilor și respectă aceleași rețete tradiționale românești ca la bunica acasă, calitate și porții abundante de peste 15 ani de zile.

  INFORMAȚIILE DE CONTACT (celular și adresa email) au rămas valabile. Adresa fostului Restaurant “La Tibi” din via Appia NU mai este de actualitate, însă puteți accesa profilul actual al firmei Evenimente & Catering Anna Marie.

  ÎN UNELE CAZURI CLIENȚII ÎȘI AMINTESC mai bine denumirea anterioară, sau produsele gustoase ale restaurantului decât denumirea actuală, motiv pentru care această schimbare îi poate ajuta.

  URMĂRIȚI-NE in CONTINUARE pe noua pagină Facebook Evenimente & Catering Anna Marie pentru a afla noutăți despre evenimentele sau petrecerile care vor urma. 

  FOTOGRAFIILE ȘI ÎNTREAGA ACTIVITATE vor rămâne in continuare postate pe pagina Facebook a Restaurantului românesc La Tibi din Roma, în semn de respect pentru toți clienții noștri.

 • Ne-am început activitatea în anul 2002 pe fondul unei lipse totale de servicii destinate evenimentelor, cel puțin în zona Romei, și din dorința de a oferi comunității românești nu numai servicii de calitate, cât și prețuri adaptabile oricărui buzunar.

  Am acumulat o experiență bogată în domeniu, ca urmare a celor peste 1500 de evenimente de care ne-am ocupat cu succes până acum: nunți, botezuri, zile de naștere, aniversari, majorate, cununii, banchete, spectacole, concerte, reuniuni, conferințe, revelioane, Valentine’s Day, 8 Martie, etc.

  Pe tot parcursul activității ne-am întâlnit cu o mulțime de situații interesante din care am avut multe de învățat și putem spune, fără a fi acuzați de lipsă de modestie, că nu prea mai există secrete pentru noi în acest domeniu, ci doar dorința de a ne perfecționa și dezvolta permanent activitatea, și de a oferii clienților noștri servicii cât mai diverse la standarde cât mai înalte.

 • Firma Evenimente & Catering Anna Marie iți asigură bautura scrisă in meniu sau convenită de comun acord pentru toată durata evenimentului fără alte costuri sau condiții suplimentare.

 • Sala Pala Uno dispune de mese imperiale (pătrate) și dreptunghiulare de 8-10 persoane. Fiecare masă in parte va beneficia de 1 sticlă whisky șI cremă de whisky indiferent de numărul de persoane așezate (7-8-9-10).

 • De mai bine de 15 ani suntem recunoscuți și apreciați pentru bucătăria tradițională românească, cum se mânca odată la bunica acasă. Suntem motivați și avem încredere că putem să menținem tradiția.

  Decorul și aranjamentul sălilor, personalul de servire, pregătirea și prepararea meniurilor sunt asigurate în continuare de fostul Restaurant românesc “La Tibi” din Roma actualul Evenimente și Catering Anna Marie.
  Prin noua schimbare de profil Evenimente și Catering Anna Marie, vine în ajutorul clienților săi cu o gamă mult mai diversificată de meniuri naturale (bio), regionale, mediteraneană și internațională (colaborăm cu bucătari care se ocupă de meniuri vegetariene, vegane, etnice și cei specializați în finger food).

 • DA! Toată mâncarea se pregătește exact în locația evenimentului doar din ingrediente proaspete.

 • DA! În funcție de religie, post, vegetarieni, lacto-vegetarieni, vegani, fără gluten, diabetici, hipertensivi.

 • NU avem blocuri sau case apropiate care ar putea fi deranjate de volumul muzicii.

  Localul este situat lângă centura Romei (GRA), ceea ce face să te simți departe de aglomerația, stresul și zgomotul orașului.  

 • DA, sa întâmplat mai exact în sala Pala Cinque cu ocazia organizării mesei festive de Revelion. Organizatorii nu au avut nici o vina. Un blackout sau defecțiune tehnică se poate întâmpla oricând și oricui. 

  AGENȚIA EVENIMENTE ȘI CATERING ANNA MARIE a luat măsuri de precauție și sa dotat cu generator de curent auxiliar și tunuri suflante de aer cald pe gaz.

 • DA.

 • ZERO! Agenția Evenimente și Catering Anna Marie nu are nici o “taxă”, nici un “comision”, nici o “chirie”, nici o altă bazaconie “inventată” să păcălească clienții.

 • DA, prestam și servicii de catering.

  Pentru detalii va rugăm să ne faceți o cerere de ofertă prin telefon sau email. 

 • DA! Organizam nunți, botezuri, majorate, aniversari, cununii civile, banchet de sfârșit de an, petreceri pentru copii, petreceri de 8 Martie, Crăciun, etc, sau putem organiza o petrecere pentru orice capriciu pe care-l aveți.

Back to Top